Välkomna på Gustafs kalas!
Gustaf fyller 2 år!

Grattis från alla kompisarna!

Åh ett sånt härligt födelsedagskalas!

Tack alla små och stora för att ni gjorde Gustafs födelsedag till ett underbart minne för alla oss som var där! Puss puss till alla små älsklingar och deras söta mammor och pappor!

Ankan och Carina kämpar för att hjälpa Aurora och Lukas att få in korv och tårta på rätt ställe och jubilaren Gustaf är så lycklig så han håller på att spricka!
Gustaf har fått så många fina födelsedagspresenter, tack allihop! Och pappa har haft fiskdamm för alla de små gästerna.


(Kevin, hoppas du kommer ihåg vad du ska ge Johan i julklapp?) Det var visst någon som råkade få en blöja i sin godispåse från fiskdammen .....

Gustaf inspekterar sin korv för att se om den tänker uppföra sig, så att han får in den i munnen! Korv är gott och födelsedagskalas är det bästa som finns! Ja må han leva uti hundrade år! Mormor Anita assisterar och Sarah avvaktar eftersom Carl har full koll på sin korvuschling, som annars verkar vilja slinka både hit och dit!Aurora, Lukas och Kevin har festhattarna på, hurra hurra hurra och Kevin prövar flärpen och den funkar!

Tuuuut Tuuut Tuuut!

Mamma Jessica försöker hinna med
att filma! Nu är det kalas!
Nu hade jag den ......Michael med festhatten på plats tycker att det är ett juste kalas och gillade godispåsen från fiskdammen mest, klubban var bland det klenigaste och godaste man kan tänka sig! Michael ser över åt Linus till för att utforska hur Linus har det med sin klubba? Vänta bara tills vovven Felix kommer, då tar han gärna hand om alla klubbor och allt tappat godis som ligger på golvet ... Och Frida funderar på att ta en tårtbit till (om man kan hitta fram till den för alla tomma omkullvälta muggar, tallrikar och flärpar!), och mormor Anita med Linus, som redan ätit mycket korv och tårta! Snart reser Linus hem till Sundsvall till hästen Ida som väntar barn .... föl! Det är mycket med vänta barn .....Men vart tog Junior vägen, Alex Johan Jenin?
Jo, han tog sig en tupplur, därför är han inte med på bild!
Pappa Johan fördelar varmkorv broderligt bland alla små och stora födelsedagsgäster (Uffe och Jirar kom inte med på bild, inte heller Staffan, de satt mestadels och diskuterade allvarliga ting, Djurgårns uppgång och fall etc. etc.) och Gustaf läskar sig med sin juice, Sarah undrar hur det ska gå med tårtfatet vid andra sidan bordet, kommer det att välta? Och Carl lägger upp planerna för sin aktieplacering på banken.....
Fäderna Magnus och Robin kollar så att ingen sväljer en flärp samtidigt med korven!! Gustaf leder allsången och Carl överlägger med mamma Sarah om hur stor veckopengen kan tänkas bli, han är faktiskt stora pojken redan och fyller två år i april 2006!Kevin är en toppenkille, han går redan i första klass och har lärt sig alla bokstäver ända fram till K! Heja Kevin friskt humör, det är det som susen gör! Kevin Kevin Kevin!
Linus undersöker noggrannt Elisabeths glasögon och mamma Jeanette och pappa Robin står bakom.

Anita och Lukas ser på när Gustaf öppnar alla fina presenter han fick!

Vart é alla brudarna, undrar Carl?

Gustaf beundrar Lukas Batman
och avvaktar med spänning Batmans nästa drag! Gustaf följer Lukas Batman som en skugga ...... Lukas Batman och Gustaf The Kid anfaller i gryningen ......


Halloween! Akta dig för andar och spöken!

Men vem kan bli rädd för kvällens sötaste
halloween-häxor Ankan och Aurora!

Trick or treat! Bus eller godis!

Aurora parla l´italiano! Aurora e una
bellissima bimba e questo vale
anche per la sua madre!

Vackra utsövda tvåbarnsföräldrar,
Carina och Crippe med lilla Josefin
som gillar att gå på födelsedagskalas!


Födelsedagskalas! Lätt som en plätt, lugnt och fint, det här får vi göra fler gånger!!! Vänster till höger, födelsedagsbarnet Gustaf, Michael, Michelle Pfeiffer, Sarah med Carl och Carina med Josefin och Ankan längst till höger!
Gustaf leker med en annan av sina födelsedagspresenter, leksakståget med tågbana.

Gustaf och mormor Anita leker med en av födelsedagspresenterna, en batteridriven brandbil!


Det är min mamma! Jessie och Gustaf gosar!
Inget är mysigare än en puss av mamma!
Kalaset börjar gå mot sitt slut, dags för påklädning!

Sarah, Ankan, Aurora, Michael och Gustaf

Vi blundar så det syns hur snyggt vi är mejkade!! Två småbarnsmammor ska ut på vift, för att se REA på Hamburger Börs! Stormvarning! Det var två dagar innan födelsedagskalaset men dom orkade komma på kalaset .......


Det roligaste Johan vet är uppställning för fotografering, helst tillsammans med Jessie! Han funderar på en karriär som fotomodell.
Gustaf bjuder mamma Jessie på tablettask från fiskdammen och farmor Elisabeth busar!
Pappa bär Gustaf i Batmanstolen som också var en födelsedagspresent.
SOS BARNBYAR - DELA MED DIG AV DITT ÖVERFLÖD!